Tel: +31 6 57 74 91 07 – Yzer IT Solutions

Yzer IT Solutions Logo

WordPress Hosting

Onze WordPress hosting pakketten bieden elk bedrijf een snel, betrouwbaar en stabiele WordPress hosting platform.
Of je nu een zzp’er bent of een gerenommeerd bedrijf, jouw technologische behoeften zijn in veilige handen.

WordPress Hosting Pakketten

Hosting voor elke type website

VPS Hosting icon

WP Hostingpakket Small

Perfect voor wie een kleine website of blog nodig heeft

 
Dedicated Server icon

WP Hostingpakket Medium

Ideaal voor degene met een grotere website of kleine webshop

 
Shared Hosting icon

WP Hostingpakket
X-Large

Gemaakt voor wie een zware website of grote webshop heeft

 

Snellere WordPress Hosting

Je wilt natuurlijk dat je WordPress website altijd razendsnel is! Voor WordPress hosting maken we daarom gebruik van LiteSpeed webserver, de snelste webserver in de markt. De webserver zorgt voor de afhandeling van alle verzoeken,- (zoals die van websitebezoekers) en is daarom enorm belangrijk voor een snelle website. Doordat LiteSpeed gebruikmaakt van de allernieuwste technieken waaronder HTTP/2 & HTTP/3 is de snelheid tot wel 5x sneller dan bij andere webservers (Apache & Nginx). De PHP-prestaties zijn tot wel 40x beter. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de snelheid van je WordPress website i.c.m. WordPress hosting!

Wat Krijg Je Bij Je Webhosting Pakket?

e-mail Yzer IT Solutions

E-Mail

Een zakelijk e-mailadres aanmaken voor jou en eventueel je collega’s? Standaard bij je webhostingpakket maak je een e-mailadres waar je domeinnaam in voorkomt.  

Onbeperkt dataverkeer Yzer IT Solutions

Onbeperkt Dataverkeer

Nooit meer druk maken over limieten van je dataverkeer, al onze webhostingpakketten hebben standaard onbeperkt dataverkeer

SSL Yzer IT Solutions

SSL

Kies je voor extra vertrouwen met een betaald certificaat, of kies je voor de gratis optie? Standaard krijg je bij je webhosting een Lets Encrypt SSL. Je moet ‘m alleen nog even zelf aanzetten.

support Yzer IT Solutions

Support

Onze technische support medewerkers helpen je Iedere dag van de week met al je vragen, zelfs tot 22.00 uur in de avond en óók in de weekenden. Bel, app, mail of chat, wat jij wilt! 

niet goed geld terug garantie Yzer IT Solutions

Niet goed, geld terug

Ben je niet tevreden met de diensten die
Yzer IT Solutions je levert? Binnen 30 dagen krijg je geld terug.

veiligheid Yzer IT Solutions

Veiligheid

Of het nu gaat om spamfilters voor je e-mail of bescherming tegen malware en DDoS.
Bij Yzer IT Solutions zit je goed voor veilige en betrouwbare hosting met Nederlandse datacenters.

WordPress Hosting Geoptimaliseerd

Bij een standaard hostingserver moeten we rekening houden met verschillende soorten websites en verschillende CMS’en. Omdat we ons met WordPress hosting 100% richten op het CMS WordPress kunnen we specifieke optimalisaties doorvoeren voor WordPress. Doordat we onze PHP- en MariaDB settings volledig hebben geoptimaliseerd voor het gebruik van WordPress zal je website sneller laden. Ook ondersteunen we alleen de nieuwste en snelste PHP-versies. 

Wij zijn een Hostingbedrijf dat Gericht is op WordPress

automatische backup YZER-IT-SOLUTIONS

Automatische Back-ups

Al onze hostingdiensten bieden geautomatiseerde wekelijkse of dagelijkse back-ups, dus al je WordPress-sitebestanden zijn veilig. In slechts een paar klikken herstel je een eerdere versie van je website.

Geïntegreerde websiteoptimalisatietools.

Geef je positie in de zoekmachineresultaten een boost en verbeter de ervaring van je bezoekers met tools om de snelheid van je WordPress website te verhogen.

Geïntegreerde websiteoptimalisatietools yzer it solutions
Website Migratie yzer it solutions

Website Migratie

Zodra je een WordPress Hosting pakket hebt gevonden dat bij je past, dan helpen wij je bij het verhuizen van je websites – helemaal gratis! Het enige wat je hoeft te doen is ons een verzoek te sturen en we gaan voor je aan de slag!

testimonial img 01
testimonial img 02
arrow icon 02

Vragen Over
WordPress Hosting?

WordPress Hosting is hetzelfde als webhosting, met het enige verschil dat je makkelijk en automatisch in een paar muisklikken jouw eigen WordPress website kan installeren en vervolgens verder naar wens kan opbouwen. Doordat we servers zo inrichten dat WordPress er sneller op draait, kunnen we jouw WordPress website tot wel 6 keer sneller laten gaan dan bij normale hosting. Met geavanceerde Varnish-caching, supersnelle databases en natuurlijk maximale uptime.

CMS staat voor Content Management Systeem. Er zijn verschillende content management systemen beschikbaar waar je een website mee kan maken. Een CMS kan je gebruiken voor een nieuwssite, blog, webshop of gewoon een website. Bekende CMS systemen zijn: WordPress, Joomla, Magento en Drupal.

Webhosting is de vervolgstap na het aanschaffen van een domeinnaam. Op de webhosting server (een virtueel stukje ruimte) kan je de bestanden van je website plaatsen.

Om het meest geschikte hostingpakket uit te kiezen, kun je jezelf de volgende vragen stellen: 

  • Hoeveel verschillende websites wil ik beheren?
    Wanneer je slechts één website wilt hosten, is het voordeligste hostingpakket “Small” meestal al voldoende. Wanneer je in het begin al weet dat je meerdere websites gaat beheren, kun je ook meteen een groter pakket nemen. Natuurlijk kun je onafhankelijk van je pakket altijd extra domeinnamen registreren en gebruiken.
  • Hoe groot zijn de bestanden die ik ga uploaden?
    Bekijk de content die je wilt gaan uploaden om in te schatten hoeveel opslagruimte je grofweg nodig hebt. Bijvoorbeeld wanneer je grote bestanden als downloads op je website wilt aanbieden of wanneer je een fotoblog wilt starten, is voldoende webruimte van belang. Hoge resolutie foto’s zijn soms tot wel 20 MB groot. Wanneer je 1.000 foto’s plaatst, heb je dus ongeveer 20 GB webspace nodig. Ook webshops met een groot aantal artikelen benodigen veel opslagruimte.
  • Hoeveel e-mailadressen heb ik nodig?
    Hoeveel e-mailadressen je nodig hebt, is meestal afhankelijk van het aantal medewerkers binnen je bedrijf – of bijvoorbeeld het aantal familieleden dat je een eigen e-mailpostvak wilt geven.

Kom je er op een later moment achter dat je pakket toch te weinig mogelijkheden biedt? Of is je hostingpakket juist iets te groot? Geen probleem. Je kunt op ieder moment naar een groter óf kleiner pakket wisselen. Wanneer je overstapt naar een nieuw pakket, wordt er natuurlijk rekening gehouden met de kosten die je al vooruit hebt betaald. Bestanden die je al hebt geüpload of geconfigureerd, blijven behouden en worden niet gewijzigd. Wanneer je wisselt naar een kleiner pakket raden we je aan om vooraf een back-up van je gegevens te maken. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat de webspace in je nieuwe pakket kleiner is dan de ruimte die je in je huidige pakket gebruikt. Op het moment dat je van pakket wisselt, gaat er een nieuwe contractlooptijd in. Er worden voor een pakketwissel geen servicekosten in rekening gebracht.

Ja! Je kunt op ieder moment je pakket aanpassen naar een groter of kleiner pakket. Dit gaat snel en eenvoudig vanuit je eigen klantomgeving, en dat zonder downtime of extra verhuizing.

Nee! Wij houden van transparantie en willen dat jij 100% tevreden bent. Je kiest zelf of je wilt verlengen per 1, 6 of 12 maanden en opzeggen kan ieder moment. Simpel, eenvoudig en transparant!

Ja. Binnen je hostingpakket kun je meerdere websites, domeinen en subdomeinen hosten. Hoeveel websites je kunt beheren, hangt af van je hostingpakket (bijvoorbeeld het aantal beschikbare databases). Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om domeinnamen of subdomeinen om te leiden naar een specifieke map op je webruimte of naar een extern doel (zoals een ander domein). In de klantomgeving kun je op ieder moment domeinnamen nabestellen, verwijderen of verplaatsen.

Ja, je kunt maximaal 100 e-mailadressen aanmaken. Zo kan er onder de unieke naam van je website worden gemaild. Dat ziet er meteen professioneel uit. Daarnaast heb je jouw e-mail dan volledig in eigen beheer, omdat het bewaard wordt op jouw webhostingpakket. Je e-mail staat dan op Nederlandse servers en dat is niet alleen snel, onze wetten zorgen er ook voor dat niemand mag meekijken. 

Een domeinnaam is het bezoekadres van je website op het internet. Standaard hebben websites IP-adressen, maar die zijn lastig te onthouden. Daarom koppelen DNS-servers domeinnamen aan deze IP-adressen. Bij Yzer IT Solutions heb je de keuze uit 100+ verschillende domeinnamen die je eenvoudig aan elk webhostingpakket kunt koppelen. Het is immers het visitekaartje en uithangbord van jouw website. Zo wordt je gemakkelijk gevonden door bezoekers en ook zoekmachines als Google. 

Veiligheid staat bij ons voorop, daarom krijg jij van ons gratis SSL-certificaten voor al je websites en domeinnamen! Zo wordt het verkeer van en naar je website versleuteld en gaat het over een veilige HTTPS-verbinding.