Intro Domeinnaam Registreren Registreer vandaag nog jouw unieke domeinnaam en
maak jezelf vindbaar online!
DOMEIN REGISTRATIE

Wat is een domeinnaam?

Een domeinnaam is jouw unieke visitekaartje van het web, zorg met een domein ervoor dat jij vindbaar wordt in de online wereld. Een eigen blog, webshop of portfolio online zetten? Het begint allemaal met een domeinnaam bij 
Yzer IT Solutions.

Waarom je domeinnaam verhuizen
naar Yzer IT Solutions?

De beste domeinnaam extensies

Domein Extensies

Domein Extensies

Kies uit meer dan 100+ domeinnaam extensies, zoals .nl, .shop, .com, .club, .io of .xyz.


Voeg Hosting Toe

Voeg Hosting Toe

Heb je ook een website en e-mail nodig? Kies dan het hosting plan wat aan je wensen voldoet en ga aan de slag binnen enkele minuten.

Verhuizen

Verhuizen

Een overstap naar Yzer IT Solutions betekend de beste service, en toegankelijke prijzen, en toegang tot de tools die jouw bedrijf zal laten groeien.

Onze domeinnaam extenties en prijzen

De prijzen van de belangrijkste extensies staan in onderstaande tabel. Wij kunnen nog veel meer extensies leveren. Staat jouw extensie er niet bij, neem dan contact met ons op!

Naam Registreren Verhuizen Verlengen

.nl

€ 5.95 € 7.95 €7.95

.com

€ 12.95 € 12.95 € 15.95

.net

€ 14.95 € 14.95 € 18.95

.info

€ 15.95 € 16.95 € 19.95

.online

€ 5.95 € 36.95 € 41.95

.biz

€ 16.95 € 17.95 € 16.95 € 16.95

.eu

€ 6.95 € 8,00 € 9.95

.org

€ 16.95 € 16.95 € 18.95

Onze Kenmerken

Domein Registratie

Een domeinnaam is jouw unieke visitekaartje. Zorg met jouw domein dat je vindbaar wordt.

Totaal pakket

Ons volledig geautomatiseerde systeem zorgt ervoor dat jij je website binnen no-time online hebt.

SSD Opslag

Dankzij SSD opslag profiteren bezoekers van jouw website met pagina's die super snel laden.

Tot 60 dagen backup

Zet op elk gewenst moment een backup van jouw website terug.

Zakelijke E-mail

Bij een webhosting pakket hoort ook een zakelijke e-mail box. Wij bieden 5, 50 of 100 e-mailadressen aan.

Razendsnelle Registratie

Als je betaalt via iDeal, of met je online portemonnee dan wordt je domeinnaam realtime geregistreerd.

Veelgestelde Vragen

FAQ

Dat kan, maar dat hoeft niet. Tijdens het registreren van domeinnamen bij Yzer IT Solutions bieden we jou de mogelijkheid om webhosting toe te voegen aan de domeinen. Je kunt de domeinnaam echter ook parkeren en op een later tijdstip webhosting koppelen aan het geregistreerde domein of het domein koppelen aan een hostingpakket van een ander bedrijf.

De bekendste extensies zijn natuurlijk .nl en .com. Tegenwoordig zijn er tal van nieuwe extensies bijgekomen die extra kracht kunnen bijzetten bij uw domeinnaam zoals .shop, .store en .online. Bij het registreren van domeinnamen via Yzer IT Solutions bieden wij een realtime overzicht van alle mogelijke extensies voor het betreffende domein.

Als je gewenste domeinnaam inclusief bijbehorende extensie reeds bezet is heb je twee mogelijkheden. Je kunt de domeinnaam overkopen of overnemen van de huidige eigenaar, je zult zelf contact moeten leggen. De tweede mogelijkheid is om een domeinnaam te registreren met een andere extensie.

Sommige extensies zijn duurder om te registreren dan anderen. Dit heeft met de populariteit en de registry te maken. Bij Yzer IT Solutions houden we de kostprijs van iedere extensie realtime in de gaten zodat we altijd de voordeligste Hostingbedrijf zijn om domeinnamen vast te leggen.

Nee. Je kunt de domeinnaam parkeren zolang je wilt en op ieder moment koppelen aan een webhostingpakket of server.

Een domeinnaam leg je voor minimaal 1 jaar vast. Sommige extensies legt je voor een langere periode vast. Wij zenden altijd een herinnering wanneer de domeinnaam dreigt te verlopen zodat je nooit te laat zult zijn met het verlengen van de domeinnaam.

Bij een verlenging van de domeinnaam geldt de actuele prijs voor het behoud van de domeinnaam. In jouw klantenpaneel zie je precies voor hoe lang u de domeinnaam kunt verlengen en welke kosten hieraan zijn verbonden.

Yzer IT Solutions biedt jouw de populaire afrekenmethode bij het registreren van domeinnamen aan namelijk iDeal. 

Een extensie kan veel vertellen over de betreffende domeinnaam. De Nederlandse extensie (.NL) geeft bijvoorbeeld aan dat het domein om een Nederlandse website gaat. Je kunt dus meer informatie weggeven over de betreffende domeinen middels de gekozen extensie.

Bij Yzer IT Solutions claim je je .NL domeinnamen al vanaf €4,95, .EU domeinen vanaf €3,95 en .COM domeinnamen voor €12,95 per jaar.

Simpel en snel

Hoe simpeler en sneller, hoe beter, toch? Daarom zijn we altijd bezig met nieuwe en versnelde oplossingen op jouw webapplicaties.

Fantastische support

Even snel wat instellen, advies voor je groeiende website of gewoon even praten. We staan dag en nacht voor je klaar!