Tel: +31 6 57 74 91 07 – Yzer IT Solutions

Yzer IT Solutions Logo

Domeinnaam Verhuizen

Verhuis in 3 eenvoudige stappen jouw domeinnaam naar Yzer IT Solutions toe. Ons volledige geautomatiseerde systeem zal de verhuizing direct in gang zetten en jouw zorgen wegnemen.

domain section bg
globe icon

Verhuis hier je domeinnaam

loading
Je hebt een ongeldige domeinnaam ingevuld.
Please verify that you are not a robot.
com icon
net icon
org icon
aws icon
fan.icon
app icon

Hoe Werkt Het?

Domeinnaam Yzer IT Solutions

1. Voeg je domeinnaam toe

Vul de domeinnaam in die je wilt verhuizen.

Verhuis code Yzer IT Solutions

2. Vul de verhuiscode in

Vraag de verhuiscode op bij je oude provider en vul deze in.

Domeinnaam verhuizen Yzer IT Solutions

3. Start de verhuizing

Reken af en de verhuizing zal worden gestart door ons systeem.

Waarom Je Domeinnaam Verhuizen Naar
Yzer IT Solutions?

Yzer IT Solutions biedt snelle en betaalbare domeinregistratie met onmiddellijke activering en toegewijde live-ondersteuning.

 

Domeinnaam Extensies

Kies uit meer dan 100+ domeinnaam extensies, zoals .nl, .shop, .com, .club, .io of .xyz.

Voeg Hosting Toe

Heb je ook een website en e-mail nodig? Kies dan het hosting plan wat aan je wensen voldoet en ga aan de slag binnen enkele minuten.

Verhuizen

Een overstap naar Yzer IT Solutions betekend de beste service, en toegankelijke prijzen, en toegang tot de tools die jouw bedrijf zal laten groeien.

Domeinnaam Extensies

Bekijk hieronder een kleine greep uit onze domein extensies

DomeinnaamJarenRegistrerenVerhuizenVerlengen
.com1 jaar€ 12,95€ 12,95€ 16,95
.nl1 jaar€ 6,95€ 8,95€ 8,95
.org1 jaar€ 16,95€ 16,95€ 19,95
.info1 jaar€ 16,95€ 16,95€ 19,95
.be1 jaar€ 6,95€ 8,95€ 9,95
.eu1 jaar€ 6,95€ 8,95€ 9,95
.net1 jaar€ 14,95€ 14,95€ 19,95

 

Domeinnaam FAQ

Dat kan, maar dat hoeft niet. Tijdens het registreren van domeinnamen bij Yzer IT Solutions bieden we jou de mogelijkheid om webhosting toe te voegen aan de domeinen. Je kunt de domeinnaam echter ook parkeren en op een later tijdstip webhosting koppelen aan het geregistreerde domein of het domein koppelen aan een hostingpakket van een ander bedrijf.

De bekendste extensies zijn natuurlijk .nl en .com. Tegenwoordig zijn er tal van nieuwe extensies bijgekomen die extra kracht kunnen bijzetten bij uw domeinnaam zoals .shop, .store en .online. Bij het registreren van domeinnamen via Yzer IT Solutions bieden wij een realtime overzicht van alle mogelijke extensies voor het betreffende domein.

Als je gewenste domeinnaam inclusief bijbehorende extensie reeds bezet is heb je twee mogelijkheden. Je kunt de domeinnaam overkopen of overnemen van de huidige eigenaar, je zult zelf contact moeten leggen. De tweede mogelijkheid is om een domeinnaam te registreren met een andere extensie.

Sommige extensies zijn duurder om te registreren dan anderen. Dit heeft met de populariteit en de registry te maken. Bij Yzer IT Solutions houden we de kostprijs van iedere extensie realtime in de gaten zodat we altijd de voordeligste Hostingbedrijf zijn om domeinnamen vast te leggen.

Nee. Je kunt de domeinnaam parkeren zolang je wilt en op ieder moment koppelen aan een webhostingpakket of server.

Nee, als u eenmaal een domeinnaam heeft geregistreerd, kunt u deze niet meer wijzigen. U kunt echter wel een nieuwe domeinnaam kopen en uw website daarheen verhuizen.

Natuurlijk. Als u een domein registreert, dan bent u de eigenaar en niet het hostingbedrijf waarbij u hem heeft geregistreerd.

U kunt eenvoudig onze domeinverhuisservice gebruiken om uw sitehosting over te zetten naar Yzer IT Solutions. Wij leiden u door elke stap van het proces.

Een domeinnaam leg je voor minimaal 1 jaar vast. Sommige extensies legt je voor een langere periode vast. Wij zenden altijd een herinnering wanneer de domeinnaam dreigt te verlopen zodat je nooit te laat zult zijn met het verlengen van de domeinnaam.

Bij een verlenging van de domeinnaam geldt de actuele prijs voor het behoud van de domeinnaam. In jouw klantenpaneel zie je precies voor hoe lang u de domeinnaam kunt verlengen en welke kosten hieraan zijn verbonden.

Yzer IT Solutions biedt jouw de populaire afrekenmethode bij het registreren van domeinnamen aan namelijk iDeal. 

Een extensie kan veel vertellen over de betreffende domeinnaam. De Nederlandse extensie (.NL) geeft bijvoorbeeld aan dat het domein om een Nederlandse website gaat. Je kunt dus meer informatie weggeven over de betreffende domeinen middels de gekozen extensie.

Veiligheid staat bij ons voorop, daarom krijg jij van ons gratis SSL-certificaten voor al je websites en domeinnamen! Zo wordt het verkeer van en naar je website versleuteld en gaat het over een veilige HTTPS-verbinding. 

Yzer IT Solutions biedt directe domeinregistratie en -activering, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw nieuwe domein meteen klaar is voor gebruik.

We hebben het proces zó snel gemaakt, dat u uw domein al binnen een paar minuten heeft geregistreerd.

 

U kunt uw domeinnaam beschouwen als uw adres en uw webhosting als het huis waarin u woont. Als u een website wilt lanceren, dan heeft u zowel een domeinnaam nodig die mensen kunnen gebruiken om u te vinden, als hosting waar de eigenlijke winkel wordt opgeslagen.

Domeinnamen en webhosting hebben een soort symbiotische relatie. Hoewel het technisch mogelijk is om het een zonder het andere te hebben, werken ze het beste als ze samenwerken. Daarom bieden veel hostingbedrijven ook domeinnamen aan, en veel registrars hostingservices.